Εταιρικό προφίλ

Η Βιοτεχνία Υποδημάτων Βασίλειος Στεργιόπουλος ιδρύθηκε κοντά στο 1960 και εξειδικευόταν στο Αντρικό και Γυναικείο δερμάτινο χειροποίητο παπούτσι. Συνήθιζε να ασχολείται με παραγγελίες που έπαιρνε από την πόλη της Καρδίτσας και τις διπλανές πόλεις της Θεσσαλίας. Πρωτοπόρος  τότε στο χειροποίητο παπούτσι, ο οποίος επιμελούταν τη δημιουργία και ολοκλήρωση της collection. Κοντά στο 1980 οι απαιτήσεις της αγοράς δημιούργησαν την ανάγκη για νέου είδους προβλέψεις και επενδύσεις να μπορεί να προσφέρει στην αγορά μοναδικές collection.

Μετά τη συνταξιοδότηση του κ. Βασιλείου Στεργιόπουλου η επιχείρηση πέρασε στον διευθύνοντα σύμβουλο Στέργιο Στεργιόπουλο με συνεργασία με διεθνείς ευρωπαϊκούς οίκους. Προσφέροντας στον καταναλωτή μέσα από ένα ταξίδι, αφιερωμένο στο style τα χρώματα και τα μοντέρνα σχέδια απεικονίζει τις νέες τάσεις της μόδας. Φροντίζουμε μισό αιώνα τώρα να είμαστε πάντα ενημερωμένοι μέσα στην εποχή και τώρα σε ένα Νέο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.


Είμαστε βέβαιοι λοιπόν, ότι και αυτή τη φορά έχουμε καταφέρει να σας προσφέρουμε, κάθε σεζόν τα πρότυπα της μόδας, στο χώρο του υποδήματος με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους, σε εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα που μαγνητίζουν σε κάθε εμφάνιση.


 


Με εκτίμηση
Στέργιος Στεργιόπουλος