Εγγύησεις και Επιστροφές

* Αποστολή μόνο με ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ( χρέωση δική μας ) ή Άλλη courier ( χρέωση δική σας )

* Εφόσον αφορά επιστροφή χρημάτων πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός λογαριασμού  και η τράπεζα σας.

* Εφόσον το προϊόν είναι προβληματικό τοποθετούμε ένα χαρτί το οποίο να περιγράφει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

* Τοποθετούμε μέσα στο δέμα την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.

* Σφραγίζουμε το δέμα ώστε να είναι ασφαλές κατά τη μεταφορά.


Διαδικασία επιστροφής ( σε περίπτωση που τηρούνται οι παραπάνω όροι ) :


Στην περίπτωση που μετανιώσατε για την ηλεκτρονική σας επιλογή του είδους (μη προβληματικό), μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 15 ημερολογιακές ημερες από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου και σας τα επιστρέφουμε τα χρήματα ή αγοραζετε κάποιο άλλο είδος/είδη. με την προϋπόθεση το είδος να διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει χρησιμοποιηθεί το προιόν ή έχει παραποιηθεί η εξωτερική/εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εσάς.
2) Δεν έχετε αποσφραγίσει το είδος μεν αλλά μετανιώσατε για την τελική σας επιλογή δε. (μη προβληματικό είδος).

Στην περίπτωση επιστροφής μη προβληματικού είδους λόγω λάθους εκτέλεσης της παραγγελίας σας από το www.icenter.gr όλα τα έξοδα αποστολής επιβαρύνετε αποκλειστικά και μόνο τo www.icenter.gr. Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος/είδη και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους ή σας επιστρέφουμε τα χρήματα ή αγοράζετε κάποιο άλλο είδος/είδη. (Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τράπεζας Πειραιώς, τράπεζα Εθνική ή μέσω τράπεζας Alpha Bank)
1) Διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε (μη προβληματικό είδος - λάθος εκτέλεση παραγγελίας από www.emporioshoes.gr.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.emporioshoes.gr για τις εξής περιπτώσεις:
Λόγοι επιστροφής :

*Όταν γίνονται επιστροφές προϊόντων προς την έδρα μας και είναι με χρέωση της εταιρία μας θα πρέπει να αποστέλνονται μόνο με ΕΛΤΑ COURIER.
*Τα έξοδα για την επιστροφή και αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος τα αναλαμβάνει το emporioshoes.gr
*Τα έξοδα για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή την ανταλλαγή του με ένα άλλο τα αναλαμβάνει ο πελάτης.
*Δεν μπορεί να επιστραφεί το κόστος των μεταφορικών παρά μόνον η αξία των προϊόντων.    


Οι πελάτες μας μπορούν να ζητήσουν την αντικατάσταση των προϊόντων ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 5 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων (με βάση τα έγγραφα παραλαβής) με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν όλους τους Όρους Επιστροφής που αναφέρονται παρακάτω.


Στην προσπάθεια μας λοιπόν να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το emporioshoes.gr, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα.
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των προϊόντων μας και με την αγορά σας. Κάθε παρατήρησή σας μας κάνει καλύτερους.